woensdag 6 februari 2013

App: Prezi

Hoi Mediavolk,

De Prezi app is ideaal voor de actieve Prezi gebruiker! Je kan met de besturing van de iPad zeer gemakkelijk Prezi's maken. Dit is absoluut aan te raden voor beginnende Prezi gebruikers; het maakt het leuker en simpeler. Je kan de Prezi's gemakkelijk downloaden en ze offline bekijken, overal waar je bent.

Prezi is bedoeld om veel in- en uit te zoomen en de iPad is daar natuurlijk perfect voor. Dit zorgt ervoor dat je wat vaker details zal laten zien tijdens een Prezi dan dat je normaal gesproken zou doen met de computer. Omdat je deze vrijheid hebt kun je Prezi nu op andere manieren gebruiken: door geen 'path' te maken, maar alleen afbeeldingen, links, belangrijke termen en verhalen toe te voegen, creƫer je een prachtige startpagina voor kinderen om mee te leren. Je kan de kinderen dit natuurlijk ook zelf laten doen. De Prezi kan je vervolgens delen met ouders/collega's/kinderen (b.v. via Twitter). Je kunt ook prachtige collage's maken om te presenteren of laten maken door kinderen voor een opdracht die je opgeeft.

De app op de iPad heeft wel een andere besturing dan op de computer! Bij digibeten is het aan te raden om enkel de computer te gebruiken, want de computerversie lijkt veel op powerpoint. Er zijn nog wat kinderziektes, maar over het algemeen is het een zeer bruikbare app.

Vergeet niet een comment achter te laten en lid te worden van mijn blog!

Succes met Prezi,

Martijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten