zondag 26 februari 2012

Robot Unicorn en Angry Birds

Hoi Mediavolk,

Als je niets te doen hebt in de klas, maar je hebt toch een laptop voor je neus: http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html

Speel dit spel! Je hoeft alleen 'X' en 'Z' te gebruiken op je toetsenbord. Google Chrome doet er een beetje moeilijk mee, dus gebruik internet explorer voor dit spel (of een andere browser). Het spel draait om een ontzettend 'Eurovisiesongfestival-achtig' nummer waarbij er een eenhoorn door een magische land springt en tegen sterren aan schiet. Alsof dat niet overtuigend genoeg is zijn er ook nog dolfijnen die rondspringen. Vergeet niet om goed te luisteren naar de briljante lyrics die je hoort tijdens het spel!

Spellen als deze worden uit het niets 'viral' en worden over de hele wereld gespeeld. De trend van Robot Unicorn is eigenlijk al weer voorbij, maar het blijft nog altijd verslavend . De meest bekende van dit soort games is toch wel: Angry Birds. Dit spel heeft vele records verbroken en zal er nog vele meer breken:


Speel Robot Unciron en probeer mijn record te verbreken! Zet jouw score hieronder neer in de comments (een screenshot is het beste bewijs!)

En dit is de clip die hoort bij het liedje:


Vergeet niet een comment achter te laten en lid te worden van mijn blog!

Succes met Robot Unicorn,

Martijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten