zaterdag 1 september 2012

Stopwatch

Hoi Mediavolk,

Een stopwatch wordt zeer veel gebruikt op school. Vaak maakt men gebruik van een 'echte' stopwatch of die van de software van het digibord. De website die ik gebruik biedt net even wat meer: http://www.online-stopwatch.com/ Van een bartimer tot zandloper en van bom tot een simpel klokje, alles zit hierin. Door middel van deze kleine details kan er gemakkelijk meer aandacht worden besteed aan de tijdsplanning van de kinderen.

Het is ook ideaal voor dramaspelletjes waarbij er wordt gewerkt in teams: http://www.online-stopwatch.com/chess-timer/ Deze timer is bedoeld voor schaken, maar is natuurlijk ook ideaal om tijd bij te houden van twee teams die tegen elkaar strijden. Zo ook met http://www.online-stopwatch.com/split-timer/ deze timer geeft gemakkelijk de tussentijd weer als je meerdere kinderen op tijd laat werken/spelen.

Kortom, een handige website! Heb je last van de reclame op de website? kijk dan even naar mijn andere blogpost: http://mediapedagogiek.blogspot.nl/2012/02/geen-reclame-meer.html

Vergeet niet een comment achter te laten en lid te worden van mijn blog!

Succes met de stopwatch,

Martijn

Geen opmerkingen:

Een reactie posten