zondag 16 september 2012

Outlook agenda

Hoi Mediavolk,

Nu alle hotmail gebruikers outlook moeten gaan gebruiken is het handig om te weten wat je te wachten staat! Outlook heeft de mogelijkheid om gemakkelijk een online agenda bij te houden. Hoewel veel mensen outlook al gebruiken kennen ze deze optie vaak niet.

Als je via www.outlook.com inlogt kom je direct in het email gedeelte van outlook. Links onderaan staan de belangrijkste andere eigenschappen van outlook, waaronder de agenda. Klik op de agenda en je krijgt direct de correcte maand te zien met, in het geel, de juiste dag. Als je dubbelklikt op één van de dagen kan je een evenement toevoegen. Je krijgt in het nieuwe scherm vele opties aangeboden; dit is vooral bedoeld om zeer precies je afspraken in te plannen. Als je dit niet noodzakelijk vindt hoef je enkel bij het onderwerp in te vullen wat je die dag gaat ondernemen of waar je herinnert aan wilt worden. Als je geen tijden invult zal het evenement voor de gehele dag staan en zal je direct worden geïnformeerd zodra je inlogt.
Je kan er ook voor kiezen om gewaarschuwd te worden wanneer jij dat zelf wilt (enkele minuten of uren van te voren; zelf instellen). Je kan er vervolgens voor kiezen om de afspraak te verwijderen of te laten staan zodat je herinnert blijft worden aan de afspraak gedurende de dag.

Het is mogelijk om je agenda te syncen (gelijkstellen) met andere agenda's (voor je mobieltje bijvoorbeeld). Android telefoons maken bijvoorbeeld gebruik van Google Agenda en het enige wat je daarom hoeft te doen is Google Agenda te laten syncen met de Outlook agenda: http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=nl&answer=98563

Vergeet niet een comment achter te laten en lid te worden van mijn blog!

Succes met je agenda,

Martijn


Geen opmerkingen:

Een reactie posten